Автор: Анна Заркова, фейсбук, frognews.bgНай-мразя, когато пребият някой журналист, сещат се,

...
Автор: Анна Заркова, фейсбук, frognews.bgНай-мразя, когато пребият някой журналист, сещат се,
Коментари Харесай

Анна Заркова: Ние патим не защото говорим, а защото си траем

Автор: Анна Заркова, фейсбук, frognews.bg

" Най-мразя, когато пребият някой публицист, сещат се, че аз съм първа в листата на осакатените с принуждение публицисти и ме канят за изявление. Винаги отхвърлям. Рядко някой сътрудник съумява да ме убеди, че тематиката го интересува освен тъй като би трябвало да запълни 5 минути или 15 реда в поверената му графа.

Пребиха Слави.Съчувствам му от душа. Но желая да бъда напълно почтена пред вас в този момент, когато всички сме пред тестване.

Аз не споделям патоса, с който някои разясняват похищенията против публицисти като „ принуждение над свободата на словото и над смелите хора, които споделят истината и единствено истината “.

Първо, тъй като ние публицистите не сме съсловието, което най-вече страда от саморазправи в България. От саморазправи страдат най-вече лекарите,без които не можем в този момент. А след тях в тази тъжна ранглиста са учителките на нашите деца.
И второ! Защото ние като публицисти не вършим всичко, което можем, с цел да се приключи всеобщата безотговорност на злодеянията, с цел да се отстрани делението на правораздаването на 2 типа -за небогати и богати, с цел да се очисти властта от некадърници и крадльовци, и да се обезсили мафията.

Ние, българските публицисти напоследък провокираме злобата на ориста си не с това, което пишем и споделяме, а с това което премълчаваме!
Повтарям: ние патим не тъй като приказваме, а тъй като си траем!

Казвам това с риск да ми се обидят сътрудниците, които са потърпевши. Мога да го кажа, тъй като и аз съм от тях. Защото нося на лицето си белезите от беззаконието, корупцията и омразата, на които ние позволихме да живеят с нас. "

 



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР